Izvor: Blic, 02.Maj.2024, 12:32

VOZIO BEZ DOZVOLE, 4 PUTA OSUĐIVAN: Sad izazvao udes u Tutinu u kom je troje povređeno, policija mu u Novom Pazaru oduzela vozilo

Saobraćajna policija u Novom Pazaru oduzela je vozilo "folksvagen pasat" od vozača (21) koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena. Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila. U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladiću bez vozačke oduzeto vozilo: Izazvao sudar, a već četiri puta osuđivan zbog istog prekršaja

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2024

Policija u Novom Pazaru oduzela je vozilo "folksvagen pasat" od dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su povređene tri osobe.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.