Lige petice - Ko bi rekao da je ON najbolji igrač na startu nove sezone!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lige petice - Ko bi rekao da je ON najbolji igrač na startu nove sezone!

Ukoliko spadate među one koji uspeh računaju isključivo na osnovu brojki i statističkih parametara onda će vas sigurno zanimati ko je trenutno najbolji fudbaler "Starog kontinenta".

Nova sezona u fudbalskim šampionatima širom Evrope se lagano zahuktava pa je tako u "ligama petice" odigrano između pet i sedam takmičarskih kola.

Pedantni statističari uredno prate učinak najboljih fudbalera sveta, a sigurni smo da vam je poznato da na sajtu "WhoScored" u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutku možete da pogledate kako izgleda lista najučinkovitijih igrača u Evropi.

Ukoliko to niste učinili nakon mečeva koji su igrani za vikend, sigurni smo da će vas ažurirana lista potpuno iznenaditi jer se na njenom vrhu nalazi fudbaler koji svakako nije privukao pažnju velikog broja ljubitelja fudbala.

Statistika govori da je najučinkovitiji fudbaler na startu nove sezone prvotimac Totenhema Hjong-Min Son (24) koji je od početka Premijer lige postigao četiri gola i upisao asistenciju na tri odigrane utakmice.

Rejting reprezentativca Južne Koreje je 9.20 i trenutno se po učiinku nalazi ispred Marka Fabijana iz Ajntrahta i prvotimca Barselone Nejmara.

Hjong-Min Son je u subotu postigao oba gola u trijumfu Totenhema nad Midlsboroom i ma koliko želeli da osporite statističke podatke koji ukazuju na to da je najbolji u Evropi, činjenica je da Korejac ima odličan učinak na startu nove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.