LE uživo: Zenit u trci sa vremenom, Kasano donosi nadu

Izvor: RTS, 14.Mar.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE uživo: Zenit u trci sa vremenom, Kasano donosi nadu

Zenit - Bazel 1:0, Rubin - Levante 0:0, Inter - Totenhem 1:0. Čelsi Branislava Ivanovića i Zenit Milana Rodića i Aleksandra Lukovića imaju težak zadatak da nadoknade minus iz prvih duela osmine finala Lige Evrope protiv Steaue, odnosno Bazela. Benfika Nemanje Matića brani prednost od jednog gola u Bordou. Inter igra samo da spase obraz.

19.20 - GOL! Inter je poveo preko Antonija Kasana protiv Totenhema. Da li ima nade za nero-azure?

19.00 - U Italiji počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč između Intera i Totenhema. 

18.49 - Sastav Intera: Handanović, Zaneti, Kivu, Hesus, Džonatan, Gargano, Kovačić, Kambijaso, Guarin, Palasio, Kasano. Sastav Totenhema: Fridel, Noton, Fertongen, Galas, Voker, Dembele, Parker, Livermor, Sigurdson, Defo, Adebajor.

18.45 - Poluvremena na mečevima u Rusiji. Vrlo je mirno između Rubina i Levantea, gde je 0:0, dok Zenit vodi sa 1:0 golom Vitsela, a u nastavku će imati lakši zadatak jer ima igrača više. Marselo Dijaz je za četiri minuta dobio dva žuta kartona.

18.31 - GOL! Zenit poveo preko Vitsela protiv Bazela. 

18.00 - Počeli mečevi u Rusiji, Zenit igra protiv Bazela, Rubin sa Levanteom. 

17.58 - Sastav Rubina: Rižikov, Šaronov, Jeremenko, Kalješin, Karadeniz, Kasaev, Kuzmin, Markano, Načo, Orbaiz, Rondon. Sastav Levantea: Navas, Lel, Baljesteros, Navaro, Huanfran, Diop, Ibora, El Žar, Barkero, Garsija, Akvafreska.

17.56 - Sastav Zenita: Ževnjov, Anjukov, Bruno Alveš, Lombarts, Hubočan, Denisov, Vitsel, Širokov, Hulk, Dani, Keržakov. Sastav Bazela: Somer, Park, Dragović, Šar, Degen, El Elneni, Kabral, Diaz, Salah, Stoker, Streler.

17.17 - Meč između Intera i Totenhema sudi Hrvat Ivan Bebek. On je sudio i veliki derbi u Hrvatskoj između Hajduka i Dinama, i u tom meču, a i po sopstvenom priznanju, greškom nije dosudio penal za Hajduk. Zbog toga, navijači tog tima, ogrnuli su Dinamov šal oko sudijskog dresa, i tome dodali beli štap koji koriste slepi ljudi. I sve to poslali Englezima, da ih "upozore" na suđenje u Italiji.

Ekipe Čelsija i Zenita imaće vrlo težak zadatak da anuliraju zaostatak iz prvih mečeva osmine finala Lige Evrope i eventualnim prolaskom opravdaju uloge favorita, čak i za osvajanje trofeja, koje su im dodeljene.

Još uvek aktuelni prvak Evrope izgubio je u Bukureštu od Steaue minimalnim rezultatom, tako da su njegove šanse za prolazak i dalje u granicama realnosti. Naravno, sve pod uslovom da drastično podignu nivo svoje igre.

Zenit je slovio za velikog favorita da se plasira u četvrtfinale u duelu protiv Bazela, ali su Švajcarci pokazali da je iluzorno govoriti o autsajderima u ovoj, poodmakloj fazi jednog evropskog takmičenja. Tim iz Sankt Peterburga će zato morati da nadoknadi prednost od dva gola ukoliko želi da nastavi svoju evropsku priču. U startnoj postavi Zenita treba očekivati mladog Milana Rodića.

Zanimljivo će biti i u Bordou gde će Benfika braniti prednost od jednog gola iz prvog meča.

Duel koji je važio za derbi osmine finala nakon prvog meča to svakako nije. Debakl, ili masakr na Vajt Hart Lejnu (kako su meč nazvali neki novinari na Ostrvu) daje samo teoretske šanse Interu da može da se plasira u četvrtfinale.

Među osam najboljih ekipa u Ligi Evrope svoje mesto će dobiti i bolji iz duela Rubin - Levante (0:0), Fenerbahče - Plzenj (1:0), Njukasl - Anži (0:0) i Lacio - Štutgart 2:0.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LE uživo: Bazel začarao gol, Kasano donosi nadu

Izvor: RTS, 14.Mar.2013

Inter - Totenhem 1:0. Levante i Rubin igraju produžetke. Zenitu ne pomaže ni brojčana prednost, ni penal. Čelsi Branislava Ivanovića ima težak zadatak da nadoknadi minus iz prvog duela osmine finala Lige Evrope protiv Steaue. Benfika Nemanje Matića brani prednost od jednog gola u Bordou. ..19.51...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.