Kako je posle Pireja igrati u Subotici? Evo šta kaže Đukić

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je posle Pireja igrati u Subotici? Evo šta kaže Đukić

Trener Partizana veoma zadovoljan onim što su večeras pokazali njegovi fudbaleri.

Partizan je do treće uzastopne pobede u novoj sezoni Superlige stigao večeras u Subotici protiv domaćeg Spartaka rezultatom 1-0.

Gol odluke postigao je Leandre Tavamba u 30. minutu, a posle utakmice šef struke crno-belih Miroslav Đukić nije imao šta da zameri svojim pulenima.

''Zaista teška utakmica, zaista moram da čestitram mojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipi. Nije moglo biti neke lepote u igri, već samo rad, rad, rad, posao, ekipa je imala vrhunski stav i ja im čestitam.

Posle jednog velikog napora posle Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona doći ovde u Suboticu i odraditi utakmicu, zaista im čestitam na vrhunskom radu''
, izjavio je Đukić pred kamerama ''Arene Sport''.

Njegov kolega sa klupe Spartaka ŽK Aleksandar Veselinović čestitao je Partizanu na pobedi, uz opasku da je i njegov tim prikazao kvalitetan fudbal.

''I ova reakcija navijača sa tribina večeras to dokazuje. Mislim da treba da nastavimo u ovakvom ritmu'', zaključio je Veselinović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐUKIĆ OBJASNIO POBEDU U SUBOTICI: Obučeš kombinezon, uzmeš ašov i odradiš posao

Izvor: Kurir, 06.Avg.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je današnja utakmica protiv Spartaka bila izuzetno teška, ali da je njegova ekipa uspela da "odradi posao" i dodje do pobede.

Nastavak na Kurir...

Đukić: Nije moglo da bude lepote

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017

Spartak i partizan odigrali su meč 3. kola Superlige Srbije po veoma teškom vremenu i visokoj temperaturi pa ne čudi što nije bilo lepe igre. Pored toga gostima je ovaj meč došao posle eliminacije iz Lige šampiona što je posle meča naglasio i trener Miroslav Đukić...- Teška utakmica. Nije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Partizan dovodi još dva pojačanja? Da li se time najavljuje još nešto?

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2017

Nije samo Žairo....I dok je prema poslednjim informacijama Žairo iz PAOK-a na pragu prelaska u Partizan, tu se priča o pojačanjima crno-belih ovog leta izgleda neće okončati...Naime, tokom TV prenosa utakmice između Spartaka i Partizana, komentator ''Arene Sport'' je otkrio najnovija saznanja,...

Nastavak na Sportske.net...

Tavamba: Igrao sam i na gorim terenima

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 09:28

Napadač Partizana Leandre Tavamba istakao je posle pobede nad Spartakom (1:0) da trener Miroslav Đukić insistira na rotaciji igrača...Crno-beli su u Subotici ostvarili treću uzastopnu pobedu u Superligi Srbije, a jedini gol postigao je upravo Tavamba, svoj četvrti ove sezone računajući i Evropu..."Ono...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.