Novi posao za Nenada Čanka

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi posao za Nenada Čanka

Određeni deo navijača Partizana nadao se da bi Aleksandra Džikića na klupi crno-belih mogao da nasledi Nenad Čanak pošto je bivši igrač ovog kluba u nekoliko mečeva koje je vodio samostalno pokazao da je spreman za tu ulogu.

Međutim, klub iz Humske je poverenje prućio MIroslavu Nikoliću, a Čanak je od danas i zvanično novi trene subotičkog Spartaka koji će voditi u Košarkaškoj ligi .

Čanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je i tokom igračke karijere bio član "golubova" za koje je nastupao od 1995. do 1999. godine, nakon čega je stigao u Partizan.

Trenersku karijeru počeo je u Megi gde je najpre vodio juniore, a potom je bio pomoćnik Dejana Milojevića u prvom timu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nenad Čanak na klupi Subotičana

Izvor: Mondo, 07.Avg.2017

Doskorašnji pomoćnik Aleksandra Džikića u Partizanu, trenersku karijeru nastavlja samostalno...Foto: Promo/aba-liga.com/Mega Leks/Ivica Veselinov..Košarkaški klub Spartak iz Subotice angažovao je Nenada Čanka za novog šefa stručnog štaba u sezoni 2017/18, objavljeno je na zvaničnom sajtu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.