Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 17:47

Junajted do kraja sezone plaća Sportingu još 9.000.000 funti

Sve zbog odličnih partija Bruna Fernandesa...

Početak preporoda Mančester Junajteda poklopio se s dolaskom Bruna Fernandesa u zimskom prelaznom roku. Sjajni vezista iz Portugalije lako je zaposeo mesto u u startnih 11 i odmah postao ključni igrač kod Ole Gunara Solskjera. I navijači i svi u klubu s oduševljenjem prihvatili su novajliju koji je pokrenuo uspavanog diva, međutim s njegovim odličnim partijama klupska kasa biće sve praznija.

I to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nešto neočekivano. Prosto, radi se o klauzulama na koje su Đavoli pristali prilikom dovođenja Bruna Fernandesa.

Podsetimo, Mančester je Sportingu fiksno platio 47.000.000 funti (oko 55.000.000 evra), ali ta cifra u zavisnosti od uspeha kluba i individualnog učinka portugalskog reprezentativca mogla bi da naraste na čak 68.000.000 funti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Samo do kraja ove sezone klub iz Lisabona dobiće još 9.000.000 funti, piše A'Bola. Kada je transfer realizovan delovao je kao nemoguća misija da se Junajted nađe u TOP 4 i obezbedi Ligu šampiona iduće godine. Sada je to izvesno, dva kola pre kraja, a to znači da će klub sa Old Traforda na račun Sportinga morati da uplati 4.500.000 funti. Drugu polovinu novca Lavovi mogu da očekuju otprilike u isto vreme, jer za aktiviranje klauzule koja kaže da Mančester mora da plati još 4.500.000 evra Brunu Fernandesu nedostaju samo još dva meča u dresu Junajteda.

Daleko od toga da se radi o malom novcu, međutim spram Mančesterovog povratka u Ligu šampiona i dobijanja igrača za kakvim je klub dugo, dugo tragao - to je ustvari sića.

Bruno Fernandes do sada je odigrao 18 utakmica za Junajted, postigao je devet golova i podelio osam asistencija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.