Inter - Novi trener papren, ovo su uslovi i igrači koje traži!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter - Novi trener papren, ovo su uslovi i igrači koje traži!

Interu nije svejedno, potreban im je ogroman novac, ali klub želi da završi posao...

Kako pišu italijanski mediji, Antonio Konte je postavio uslove Stivenu Žangu, Inter pregovara sa bivšim menadžerom Čelsija, ali on neće biti jeftin, iako traži manje od Murinja.

Naime, Konte želi trogodišnji ugovor vredan 10 miliona neto po sezoni, što bi značilo da Inter za trofejnog stručnjaka treba da izdvoji oko 60 miliona, svakako će ih ova suma naterati da se zamisle.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Konte je tražio da budu prodati i Ikardi i Perišić, kako bi se rešio klanova u svlačionici, traži Lukakua kao i Stivena Bergvajna iz PSV Ajndhovena, pošto će Inter teško do Kjeze iz Fiorentine.

Stigao je već Godin za odbranu, sledećije Darmijan sa kojim navodno Inter ima dogovor, a sigurno to neće biti sve.

I pored ogromne plate, za Marotu, ali i Žanga, Konte je najbolje rešenje, postoji otpor prema Murinju, razlog je njegovo ponašanje na klupi, ali i problemi koje je imao sa igračima u dva prethodna kluba.

Konte navodno čeka, još nije dao odgovor, hoće ga i Milan, a male su šanse da se vrati u Juventus, pošto u bivšem klubu žele da zadrže Alegrija, a čak i da se to ne desi, priča se da bi Dešamp prihvatio da se vrati na klupu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUONGIORNO ITALIA: Konte traži Interu 10.000.000 po sezoni, Arapi hoće da kupe Romu, Ronaldo igra protiv Ajaksa

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2019

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima) Gazeta otvara današnje izdanje sa pričom da je Inter kontaktirao Antonija Kontea i da italijanski stručnjak traži 10.000.000 evra po sezoni. Korijere izveštava da jedan investicioni fond iz Katara želi da kupi Romu za 400.000.000 evra, a Tutosport nema nikakvu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.