Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 11:31

Humanitarni tiket u podne: Nikola Vujović tipuje za udruženje “Mame su zakon”

Naš omiljeni glumac veruje u Jarčeve iz Kelna i igra keca

Ostvarenje koje nas je poslednjih nedelja oduševilo je film “Nečista krv – greh predaka”. Cela glumačka postava bila je na najvišem umetničkom nivou pa tako i Nikola Vujović naš današnji plemeniti kladilac u Humanitarnom tiketu u podne. Sjajni glumac, kome pre svega želimo dobro zdravlje, briljantno je odigrao ulogu Ismail – bega i time dao pun doprinos da film izgleda kako izgleda. Verovatno su i Vama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posebno drage Nikoline uloge u filmovima “Kad porastem biću kengur”, “Potera za sreć(k)om”, ali i serijama “Moj rođak sa sela”, “Senke nad Balkanom”…Kao i većini glumaca posebno su mu bitne uloge u pozorištu, stalni je član Narodnog pozorišta, ali i uloga super tate koju i ovih dana predano obavlja.

Na pitanje da li je svojevremeno trenirao neki sport i koji Nikola nam odgovara: “Trenirao sam karate i košarku. Ipak sam mnogo bolji bio u šahu. Na nekom turniru u srednjoj školi uzeo sam II kategoriju. Nisam nastavio. Poslednjih godina utorkom uveče imamo termin za fudbal na koji veoma rado idem. Što sam stariji lopta mi sve više prija”, ističe “Ivan Meštrović” iz “Senki” i za prvi par bira utakmicu Elfsborg – Geteborg. Gosti su oslabljeni sa 14 bodova manje od rivala. Poslednje tri utakmice Geteborg je izgubio kao i domaći koji su dali samo jedan pogodak za 270 minuta. Pre toga imali su pozitivan niz na četiri utakmice. Početkom jula bilo je 1:0 za domaće.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“KI 1”.

Naš glumac nije imao uzore ni u sportu, ni u glumi. Seća se nedeljnih radio prenosa fudbala koje je slušao sa dedom, ocem i bratom i njihove fascinacije Draganom Manceom. Bio je oduševljen vožnjama Ajrtona Sene kada drugoplasiranog ostavi za čitav krug, Spad Vebom koji je bio najniži NBA igrač koji je mogao da zakuca…Druga utakmica, po izboru gosta, počinje u 20.00 sati, a igraju Groningen – Tvente . Gosti imaju osam bodova više, ali i trojicu igrača van stroja. Tvente je u seriji od četiri pobede sa priličnim brojem golova po meču. Ajaks je sa 3:0 dobio Groningen. Poslednji okršaj dva tima okončan je bez pobednika, 2:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“UG 3+”.

Nikolini deda, otac i brat navijaju za Partizan, pa se u navijačkom pogledu porodična tradicija nastavlja. MI prelazimo u Bundesligu,Keln – Grojter F. Jarčevi imaju devet poena, a rivali samo bod. Poslednje tri utakmice Keln je odigrao nerešeno, sve tri sa 1:1. Grojter ima četiri neuspeha u nizu. Na poslednjih sedam mečeva skor je 3:4:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Navijam da dođe jedinica”.

Od sportskih događaja dobrotvorni kladilac seća se finala evropskog prvenstva u košarci 1997. godine i naravno trojke Saše Đordjevića. A mi stižemo do poslednjeg para koji startuje u 20.45, Kaljari – Venecija. Kaljari ima dva boda manje, bez pobede je, dok je gost zabeležio jedan trijumf. Venecija i Torino odigrali su 1:1 u poslednjem kolu, a Napoli je dobio Kaljari sa 2:0. Ukupan međusobni skor glasi 3:6:5, sa najubedljivijim pobedama Venecije, dva puta po 3:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“TGG GG3+”.

Ako u ovom momentu podvučemo crtu MOZZART je, samo kroz dobrotvorni tiket, donirao iznos od 21.784.857 dinara. Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece ZDRAV RAZUM, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.