Gatuzu je malo potrebno, odlazi iz Milana?

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzu je malo potrebno, odlazi iz Milana?

Nije tajna da je u sukobu sa prvim čovekom sportskog sektora i čini se da je u pravu. Rino Gatuzo nije čovek koji će trpeti hirove i pritiske...

Milan večeras igra pod Lanternom protiv Sampdorije, situacija u klubu nije dobra.

Dugo se već priča o sukobu Leonarda i Gatuza, a sam Rino kaže da javnost sačeka dva meseca do kraja sezone kada će govoriti otvoreno o svemu.

O čemu se radi?

Odnos njih dvojice nije dobar od početka, Gatuzo veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da mu je Leonardo tražio zamenu u oktobru, da bi tada bio smenjen da je Venger prihvatio ponudu. Uz to, trener Milana smatra da nema dovoljno poverenja ljudi u klubu i pored dobrih rezultata.

Milan je četvrti, ima dobru šansu da se konačno vrati u Ligu šampiona, mada su izgubili "Madoninu" za šta je Gatuzo okrivio sebe. Ali, i tada je nagovestio da se samo traže greške trenera, pojavila se i priča da smatra da je izvukao najviše iz limitiranog tima, a da klupski čelnici, pre svega Leonardo, nisu realni u proceni.

Ako ne bude u top 4, odnosno Milan ostane izvan elite, sigurno će biti smenjen, iako ima ugovor još dve godine. U suprotnom postaviće svoje uslove, kada su igrači u pitanju, ali i odnos kluba.

Oni koji poznaju Gatuza smatraju da mu malo treba da jednostavno ode, čak i ako napravi odličan rezultat, nije čovek kompromisa, ali ni neko ko trpi tuđe hirove.

Milan inače nema rešenje, niti ideju, teško bi Venger prihvatio posao na leto, a Konte o kome je razmišljao Leonardo je mnogo bliži Interu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gatuzo: Svaki meč do kraja sezone je finale za Milan

Izvor: B92, 30.Mar.2019

Fudbaleri Milana se bore za plasman na poziciju koja vodi u Ligu šampiona a u okviru 29. kola Serije A večeras od 20.30 gostuju ekipi Sampdorije...Situacija u klubu nije sjajna, Fran Kesi je zbog kašnjenja sa povratkom na trening kažnjen sa 40.000 evra, a sve više se govori i o odlasku Gatuza...On...

Nastavak na B92...

"Madonina" za legendu Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2019, 09:15

Promene u gradu Milanu su izgleda neizbežne...Već smo pisali danas da je i pored dobrih rezultata Đenaro Gatuzo blizu odlaska sa klupe "Rosonera"...Svakako da će veliku ulogu u ovome igrati i uspešnost završetka sezone, odnosno kvalifikovanje jednog od dva kluba za Ligu šampiona naredne godine...Italijanski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.