Madonina za legendu Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Madonina" za legendu Juventusa!

Promene u gradu Milanu su izgleda neizbežne.

Već smo pisali danas da je i pored dobrih rezultata Đenaro Gatuzo blizu odlaska sa klupe "Rosonera".

Svakako da će veliku ulogu u ovome igrati i uspešnost završetka sezone, odnosno kvalifikovanje jednog od dva kluba za Ligu šampiona naredne godine.

Italijanski Libero javlja da su "Rosoneri" i definitvno stali zajedno u red sa gradskim rivalom kako bi pregovarali sa Konteom o poziciji glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenera u narednoj sezoni.

Konte, inače bivši igrač i trener rivala milanskih klubova Juventusa se nalazi u sporu sa londonskim Čelsijem oko otplate cele otpremnine koliko mu sledi zbog otkaza u "Plavcima".

Tako da izgleda oba trenera rivala u "Madonini" Spaleti i Gatuzo do kraja sezone igraju za svoj posao, evidentno nam se sprema veliki povratak nekadašnjeg selektora "Azura" na "Čizmu".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.