Novi poraz Milana, nova nada za Rimljane, presudila katastrofalna Donarumina greška! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Milana, nova nada za Rimljane, presudila katastrofalna Donarumina greška! (video)

''Rosoneri'' pretrpeli drugi vezani poraz u Seriji A.

U drugoj večerašnjoj utakmici 29. kola italijanske Serije A, Sampdorija je na svom terenu savladala Milan sa 1:0.

Ovo je ''Rosonerima'' drugi uzastopni poraz, posle prethodnog od Intera (2:3), pa će Roma u nedelju protiv Napolija imati novu priliku da se približi na samo bod zaostatka ekipi Đenara Gatuza, u borbi za četvrto mesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona.

Zanimljivo, trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odluke u večerašnjem susretu dogodio se posle samo pola minuta od početka meča. Golman Milana Đanluiđi Donaruma je napravio katasgrofalnu grešku, bukvalno je poklonio loptu Defrelu, koji je ovaj poklon oberučke prihvatio - 1:0.

Naravno, imao je Milan dovoljno vremena da ovu grešku svog golmana anulira, a najbliži tome bio je Kastiljeho u 70. minutu.

Sam finiš obeležila je i sporna situacija, kada su gosti tražili jedanaesterac, konsultovala je VAR tehnologija, posle čega je sudija Orsato odlučio da ipak ne pokaže na belu tačku.

Tako je ugašena i poslednja nada ekipe Milana da bi večeras mogla da izbegne poraz.

Podsetimo, ranije večeras je Juventus istim rezultatom savladao ekipu Napolija.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije Alaves za Ligu šampiona – Kosta i Lemar zavijali kifle, Atletikovo raspucavanje u Vitoriji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2019

Hetafe im je dao motiv porazom od Leganesa. Da je Alaves savladao Atletiko preuzeo bi četvrto mesto na tabeli, poslednje koje vodi u Ligu šampiona. Ali večeras su Baski mogli da iz prve ruke osete snagu timova koji predstavljaju evropski krem. Meč 28. kola Primere je izabranicima Dijega Simeonea...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.