Fjorentina poručila Ljajiću: Ademe, biraj, ideš li ili ostaješ?

Izvor: Blic, 25.Avg.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fjorentina poručila Ljajiću: Ademe, biraj, ideš li ili ostaješ?

Čelnici Fjorentine imaju čvrst stav o tome koje su mogućnosti pred Ademom Ljajićem, povremenim reprezentativcem Srbije kome ugovor ističe narednog leta, a koji nikako da produži saradnju sa "violom".

"Ako Adem hoće da ide, prodaćemo ga smao onom klubu koji se korektno ponaša prema nama, a u skladu sa sportskim pravilima, što znači da mora da razgovara prvo sa upravom Fjorentine, a tek onda sa igračem", rekao je generalni menadžer Fjorentine Sandro Menkući za "Gazetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delo sport".

"On neće ostati kod nas ako ne produži ugovor, jer to ne bi bilo u redu. A mi smo mu ponudili izvrstan ugovor. Ako ga smatra adekvatnim, lepo od njega. Ako ne, onda će otići. Šta god da se desi, biće to Fjorentinin uspeh. Zadržimo li Ljajića, imaćemo jak tim. Ako ode, onda ćemo ga prodati za pristojnu cenu, jer mnogi timovi ga žele. Na Ademu je da donese konačnu odluku", dodao je Menkući.

Pored Milana, čija je "nepristojna ponuda" odmah odbijena, za Ljajićem su interesovanje pokazali i Roma, Totenhem, Sautempton i Atletko Madrid.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.