Euforija oko Intera, 4:0 predskazanje, Juve poslao ponudu!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija oko Intera, 4:0 "predskazanje", Juve poslao ponudu!

Mnogo toga se dešava navijačima Intera, danas stiže još jedno pojačanje, Ikardi jedini sreću kvari...

Navijači Intera su u euforiji, posle sinoćnjeg starta. "Meaca" se zaljubila u Konteov Inter, apetiti su porasli nakon što je torpedovan Leće sa 4:0.

"Nije istina da smo potrošili veliki novac, Lukakua koji je fantastičan igrač plaćaćemo pet godina", rekao je Konte, a mediji ocenjuju da vrši pritisak na upravu da završi stvari oko Sančeza, Biragija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << eventualno jednog veziste.

U Milano je stigla ponuda Juventusa, Mandžukić i 35 miliona evra za Ikardija, ali Inter nastavlja da traži Dibalu u zamenu.

Marota je rekao da je iritiran ponašanjem Vande Nare i Maura Ikardija i da nije istina da Inter želi da Argentinac ostane u klubu.

Danas se očekuje da posao bude završen oko Sančeza, Inter se složio da deli obaveze oko njegove plate sa Junajtedom, ali će suma za otkup biti mala na kraju sezone.

Mediji su očarani igrom Intera, Konte kaže da se on nije promenio, da je ovo njegov pristup i da će ekipa igrati agresivno i napadački.

Start koji je mnoge iznenadio, mada ne i sve, u svom prvom meču na klupi Juventusa, prvom zvaničnom na novom stadionu, Konte je slavio takođe sa 4:0, protiv Parme. Te godine je Juve uzeo titulu i započeo dominaciju.

Videćemo da li je to predskazanje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je rasplet oko Eriksena? Leviju se neće svideti...

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019

Izgleda da Totenhem nije uspeo u nameri....Nema rešenja oko Kristijana Eriksena, Poketino ga je zbog neizvesnosti ostavio na klupi za vikend, izgubio meč, to ne menja ništa u statusu Danca...Za njega nije bilo ponuda jer su "Pevci" tražili preveliki novac, oko 70 miliona evra. Sam Eriksen je odbio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.