Ovo je rasplet oko Eriksena? Leviju se neće svideti...

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je rasplet oko Eriksena? Leviju se neće svideti...

Izgleda da Totenhem nije uspeo u nameri...

Nema rešenja oko Kristijana Eriksena, Poketino ga je zbog neizvesnosti ostavio na klupi za vikend, izgubio meč, to ne menja ništa u statusu Danca.

Za njega nije bilo ponuda jer su "Pevci" tražili preveliki novac, oko 70 miliona evra. Sam Eriksen je odbio da produži ugovor, nude mu platu od oko 200 000 funti, postao bi drugi najplaćeniji igrač kluba posle Kejna.

Sada prima 80 000, jasno, mnogo manje nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vredi, ali Danac insistira da mu novac nije u prvom planu.

"U Totenhemu znaju, potreban mi je novi izazov", rekao je Eriksen danskim medijima.

Sa druge strane već se zna, Real, Barselona i Juventus su zainteresovani da ga dovedu kao slobodnog igrača. Eriksen će moću da pregovara na startu 2020. ali se već spekuliše da ima odličnu ponudu Juventusa.

Britanski mediji ocenjuju da se Danijel Levi kockao i da je izgubio, odnosno da neće ništa uzeti za jednog od najvrednijih igrača što mu se nikada nije desilo...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dibali ostala samo jedna opcija?

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019

Paulo Dibala očajan, čini se da je pogrešio početkom avgusta....Sve manje nade za Paula Dibalu. Juventus ga neće menjati za Ikardija, sa druge strane Argentinac je presedeo meč u Parmi na klupi...Sarijev pomoćnik Martušelo je rekao da je to taktička odluka, međutim, sa druge strane, Dibala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.