Dastin Braun: Vrući nemački dredovi koji su iznenadili Vimbldon (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2013, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dastin Braun: Vrući nemački dredovi koji su iznenadili Vimbldon (VIDEO)

Ovogodišnji Vimbldon prepun je iznenađenja. Nakon što je plavušan Stiv Darsis već na samom startu s trave "oterao" Rafaela Nadala, pojavio se i on: nepoznati tamnoputi zavodnik žute loptice sa dredovima - Dastin Braun da deklasira Lejtona Hjuita.

Dastin Braun, zajedno sa Stivom Darsisom, najveće je iznaneđenje muškog tenisa na ovogodišnjem Vimbldonu. Ovaj zgodni tamnoputi Nemac sa dredovima dugim po pola >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << leđa 189. je igrač na ATP listi, a uspeo je u meču svog života da trijumfuje nad velikim borcem Lejtonom Hjuitom, inače osvajačem Vimbldona 2002. godine. Zgodni Dastin (1984), poreklom sa Jamajke, zbog nemogućnosti da napreduje u tenisu u svojoj otadžbini najpre je pokušao da promeni nacionalnost i postane Englez. Međutim, na kraju se ipak odlučio za rodnu Nemačku, odakle mu je majka, dok mu je otac Jamajčanin. Ovaj momak, osim grom-servisima (21 as) čija brzina je išla i preko 188 km/h što je potpuno izludelo Hjuita, sve je fascinirao i svojim izgledom. Razvijeni 28-godišnji Nemac visok je čak 196 cm, a tokom celog meča sa Hjuitom kretao se poput gazele odašiljući ka njemu prave rakete od lopti. Na kraju ga je pobedio u četiri dobijena seta, 6-4, 6-4, 6-7(3), 6-2, što je izazvalo pravu euforiju kod publike. A kod dama? Pa dame su ostale da prate njegove duge dredove kako se vijore dok juri za lopticom i da maštaju tiho izgovarajući naziv filma Vudija Alena: "You Will Meet a Tall Dark Stranger"!Dastina u trećem kolu Vimbldona očekuje Francuz Adrijan Manarin, a za koga mi navijamo... nije teško pogoditi!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.