Izvor: Sportal.rs, 10.Maj.2024, 21:10

Crno-beli se mučili, a onda se pojavio Aleksa: Partizan pregazio Budućnost u drugom poluvremenu i otišao u finale!

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Budućnosti u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige rezultatom 100:86 i tako se plasirali u finale, gde ćemo gledati večiti derbi. Borba za trofej između crno i crveno-belih startuje već u ponedeljak, 13. maja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u finalu ABA lige

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2024

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale ABA lige. Izabranici Željka Obradovića u petak su u Beogradskoj areni pobijedili Budućnost rezultatom 100:86 i sa 2-1 u pobjedama idu u borbu za trofej, u kojoj će im rival biti Crvena zvezda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Žakelj otkrio: Primio je infuziju, nije znao gde je

Izvor: Sportal.rs, 10.Maj.2024

Budućnost je stala u polufinalu ABA lige, gde je zaustavio Partizan, a trener Podgoričana Andrej Žakelj je posle meča izneo prve utiske o majstorici, koju su crno-beli rešili u svoju korist rezultatom 100:86.

Nastavak na Sportal.rs...

ALEKSA ŠALJE PORUKE... Zvezda i Partizan zaslužuju Evroligu, spomenuo i Nikolu Rokvića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2024

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović obratio se medijima posle plasmana crno-belih u finale ABA lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kapiten Partizana u najavi finalne serije plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom: Cela država zna šta sad sledi, nema tajni

Izvor: Danas, 11.Maj.2024, 16:57

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale plej-ofa ABA lige jer su u petak u trećoj utakmici polufinalne serije pobedili Budućnost, a prvi meč serije sa Crvenom zvezdom igraće u ponedeljak (20.30) u „Pioniru“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.