Rvač Georgij Tibilov 84. član tima Srbije za Olimpijske igre u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 21:14

Rvač Georgij Tibilov 84. član tima Srbije za Olimpijske igre u Parizu

Rvački reprezentativac Srbije Georgij Tibilov izborio je normu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu na završnom turniru Svetskih kvalifikacija u Istanbulu.
U kategoriji do 60 kilograma grčko-rimskim stilom Tibilov je osvojio treće mesto i tako ostvario potreban rezultat plasman na Olimpijske igre.
Sjajni srpski reprezentativac imao je izuzetno težak put na kome je zabeležio čak pet pobeda.
U prvom kolu pobedio je Hleba Makarankoa iz Rusije sa 10:1. U drugom je savladao Romija Rikarda Golijata iz Namibije sa 8:0, ali je u četvrtfinalu poražen od Rusa Sadika Lalaeva sa 6:2.
Ipak, u repasažu Tibilov je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OPSADA PARIZA: Dobili smo još jednog učesnika Olimpijskih igara!

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2024, 10:41

Rvač Georgi Tibilov normu za Olimpijske igre izborio na kvalifikacionom turniru u Istanbulu Georgi Tibilov, reprezentativac Srbije u rvanju, ostvario je impresivan uspeh na svetskom kvalifikacionom turniru u Istanbulu osiguravši kvotu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Tibilov je postao 84....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.