Nižu se povrede, predala Azarenka

Izvor: B92, 26.Jun.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nižu se povrede, predala Azarenka

Druga teniserka sveta Viktorija Azarenka povukla se sa Vimbldona zbog povrede kolena. Ona je pre početka predala meč Italijanki Flaviji Peneti.

Azarenka, koja je prošle godine igrala polufinale, povredila se u meču prve runde, ali je nekako savladala Mariju Žoao Keler.

Ipak, za novi meč Beloruskinja nije uspela da se oporavi i bila je primorana da preda.

Kako se Azarenka povredila, pogledajte ovde.

Treći dan Vimbldona za sada je malerozan za nekoliko igrača – povukli su se Darsis i Izner, a Azarenki i njima pridružio se i Radek Štepanek, koji je u završnici drugog seta predao meč Jeržiju Janoviču.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog povreda čak pet tenisera se povuklo sa Vimbldona

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013

Viktorija Azarenka, Marin Čilić, Džon Izner, Radek Štepanek i momak koji je napravio najveće iznenađenje na ovogodišnjem Vimbldonu izbacivši Rafu Nadala u prvom kolu, Stiv Darsis.. (FOTO: AP). Osvajačica Australijen Opena i druga teniserka sveta Azarenka je predala svoj meč Flaviji Peneti....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.