Zbog povreda čak pet tenisera se povuklo sa Vimbldona

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog povreda čak pet tenisera se povuklo sa Vimbldona

Viktorija Azarenka, Marin Čilić, Džon Izner, Radek Štepanek i momak koji je napravio najveće iznenađenje na ovogodišnjem Vimbldonu izbacivši Rafu Nadala u prvom kolu, Stiv Darsis.
(FOTO: AP)
Osvajačica Australijen Opena i druga teniserka sveta Azarenka je predala svoj meč Flaviji Peneti. Beloruskinja se povredila još u meču prvog kola sa Marijom Žoao Keler. Iako je u tom meču slavila, odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je da nije spremna da nastavi učešće na turniru.
Hrvat Marin Čilić je predao svoj meč i pre nego što je izašao na teren. U treće kolo se tako plasirao Francuz Keni de Šeper.
Belgijanac Stiv Darsis se takođe povukao sa daljeg učešća na Vimbldonu. Dalje je prošao Poljak Lukaš Kubot.
Džon Izner je posle dva odigrana gema (1:1) predao svoj meč, i tako se još jedan Francuz Adrijan Manarino našao u trećem kolu. I Jirži Janovič se našao u narednoj fazi, posle predaje Radeka Štepaneka.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon: Oboren negativni rekord, odustalo čak sedmoro tenisera

Izvor: Sportal.rs, 26.Jun.2013

Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu oboren je negativan rekord najprestižnijeg teniskog takmiečenja. U sredu su zbog povreda predali mečeve ili odustali bez borbe Stiv Darsis, Džon Izner, Žo-Vilfred Conga, Marin Čilić, Viktorija Azarenka, Radek Štepanek i Jaroslava Švedova.

Nastavak na Sportal.rs...

Vimbldon: Rezultati

Izvor: Sportal.rs, 27.Jun.2013, 15:37

Italijan Andreas Sepi plasirao se u treće kolo muškog sinlga na Vimbldonu, ali posle samo jednog seta. Francuski teniser Mikel Lodra mu je predao meč drugog kola zbog povrede, a u trenutku povlačenja gubio je sa 7:5.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.