Boks: Zvjezdan Vidaković prvak Mediterana u WBC verziji!

Izvor: Press, 02.Avg.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boks: Zvjezdan Vidaković prvak Mediterana u WBC verziji!

Na prepunom Škveru, mestu na kojem je i pevač Vlado Georgiev pre nekoliko godina održao besplatan koncert kao poklon svojim sugrađanima, na Gala Boksing Najt manifestaciji, Zvjezdan Vidaković savladao je Italijana Đuzepea Brusketa (115:112, 116:100, 116:100).

 
Vidaković je ponosan što je nakon osam mečeva i isto toliko pobeda u profi ringu, opravdao očekivanja svih koji su verovali u njega.
- Veoma sam srećan što mi se ukazala takva šansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se borim za titulu, posle izuzetno kratkog vremena provedenog na profi ringu. Za mene je ovaj meč bio od velike važnosti. Prvi put sam se borio za jednu od titula, prvi put u karijeri boksovao sam u 12 rundi što je svakako bio novi veliki izazov za mene. Počastvovan sam činjenicom da sam šampionski pojas osvojio u rodnom Herceg Novom! Dugo sam se spremao za ovaj meč, ne samo u proteklih nekoliko nedelja, već čitavu dosadašnju karijeru sam posvetio ovoj tituli. Maksimalno sam bio spreman da iskoristim šansu koja mi se ukazala. Najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri sam pretvorio u najlepšu noć u mom životu. Verovao sam u pobedu, verovao da ću na kraju meča ja biti taj koji će podići šampionski pojas što sam i učinio. Srce mi je puno sreće – rekao je Vidaković.

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.