Vidaković šampion Mediterana

Izvor: B92, 02.Avg.2013, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidaković šampion Mediterana

Novljanin Zvjezdan Vidaković novi je prvak Mediterana u WBC verziji poluteške kategorije.

Vidaković je na domaćem terenu, na samom Škveru, pobedio odlukom sudija Italijana Đuzepea Brusketu.

Pred prepunim Škverom Vidaković je dobio jednoglasnom odlukom sudija (115:112, 116 100, 116:100).

"Najteže je bilo od 8. runde, jer sam iz klinča primio neke udarce zbog kojih ništa nisam čuo. Nisu postojali saveti iz ugla, ali sam se pridržavao plana i pokušavao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da vezanim udarcima slomim njegov otpor. On se pokazao kao čvrst i stamen borac, i jako iskusan. Ipak, bio sam bolji i zasluženo sam došao do titule, krune moje dosadašnje karijere", rekao je Vidaković.

"Hvala timu, sponzorima, publici iz Novog, ali i sa svih strana koji su došli da me podrže. Najveća zahvlanost ide mojem ocu, koji je od početka karijere najviše verovao u mene", rekao je Vidaković iz ringa, nakon devete pobede u isto toliko profesionalnih borbi.

Brusketo je doživeo drugi poraz, a u karijeri je takođe ostvario devet pobeda.

Marko Nikolić, čiju ste prvu profesionalnu borbu nedavno gledali u Bajinoj Bašti, u glavnoj predborbi je pobedio Roberta Halaša 40:36.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidaković šampion Mediterana

Izvor: B92, 02.Avg.2013

Novljanin Zvjezdan Vidaković novi je prvak Mediterana u WBC verziji poluteške kategorije...Vidaković je na domaćem terenu, na samom Škveru, pobedio odlukom sudija Italijana Đuzepea Brusketu...Pred prepunim Škverom Vidaković je dobio jednoglasnom odlukom sudija (115:112, 116 100, 116:100)..."Najteže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.