Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 11:20

Bogdan za RTS: Poverenje – imao sam ga kod Željka, osećam ga i u Atlanti

Bogdan Bogdanović je za RTS izjavio da mu mnogo znači poverenje koje je zaslužio u ekipi Atlante i da mu je drago što pruža sve bolje partije. Srpski košarkaš je još jednom predvodio Hokse do trijumfa u najjačoj ligi sveta i pokazao da je u sjajnoj formi.
Bogdanović je nastavio da "sipa" trojke i polako postaje lider Atlante, a u pobedi nad Majamijem 108:103, zabeležio je 23 poena, šest skokova i četiri asistencije.

"Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA utakmica u nizu. Svi su nezgodni, svaka utakmica je teška i zamalo da uđemo u produžetke ili da izgubimo. Mi smo ih tako dobili ovde prošle godine, oni su vodili desetak razlike tri dva-tri minuta pred kraj, mi smo ih sustigli i dali koš za pobedu. Toni Snel je pogodio za pobedu, a sada smo mi došli u tu situaciju, ali smo odigrali na kraju kako treba, pogodili bacanja i ovo je svakako važna pobeda za nas", počeo je Bogdanović razgovor sa našim Aleksandrom Žigićem.
Na klupu Atlante je početkom novembra prošle godine stigao Nejt Makmilan, koji ima veliko poverenje u srpskog beka.
"Verujem mnogo u trenera i osećam to obostrano poverenje. Na papiru se vidi koliko trener veruje igraču i koliko ga 'igra'. To je ono što sam do sada u karijeri naučio i to je uvek tako. Drago mi je da sam stekao to poverenje i idemo dalje."
Nekadašnji igrač Partizana, Sakramenta i Fenerbahčea prisetio se i kako je bilo raditi sa Željkom Obradovićem u turskom klubu, sa kojim se popeo na krov Evrope.
"Kao što sam i rekao, stvarno sam otišao tamo s namerom da osvojim Evroligu. To mi je bio cilj. Verovao sam mu jednostavno i on je meni verovao. Stvorilo se to neko poverenje, ne samo između nas, nego i ostalih igrača tamo i svih ljudi. Uz neki rad i poverenje, to se i ostvarilo."
Atlanta u sledećem meču igra derbi protiv Milvoki baksa.
"Ništa, idemo dalje. Novi protivnik, videćemo u kom će oni sastavu nastupati. Znam da su i oni imali dosta problema sa povredama. Nadam se da ćemo mi izaći u jačem rosteru jer su nam sigurno potrebni naši igrači za tu utakmicu", zaključio je Bogdanović za RTS.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.