Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 06:10

Bogdanović nastavlja da "sipa" trojke i postaje lider Atlante

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nastavlja sa odličnim partijama i izrasta u lidera Atlanta hoksa. Bogdanović je dva dana nakon rekorda po broju postignutih trojki, odigrao još jednu sjajnu partiju i vodio Atlantu do trijumfa nad Torontom – 108:103.
Bogdan je na terenu proveo skoro 40 minuta i za to vreme bio najefikasniji u svom timu, sa 23 postignuta poena, uz šest skokova i četiri asistencije.

Nekadašnji bek >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta je šutirao 50% iz igre (9/18), a posebno efikasan je bio za tri poena, pošto je pogodio pet šuteva iz osam pokušaja.
Tako je nastavio sjajnu šutersku formu iz prethodnog meča u kojem je postavio lični rekord od dolaska u najjaču ligu sveta sa osam pogođenih trojki.
Atlanta je odigrala dobar meč, ali je malo nedostajalo da ispusti veliku prednost za nešto više od dva i po minuta. Na 2:38 do kraja bilo je 105:91 za "jastrebove", posle čega je usledila velika serija rivala.
Reptorsi su došli na dva poena zaostatka, ali se domaćin nekako iščupao i došao do trijumfa.
Srpski reprezentativac imao je veliku pomoć u Klintu Kapeli koji je bio dominantan u reketu sa 19 poena i čak 21 uhvaćenom loptom, dok je Gudvin dodao 18 poena.

Na drugoj strani, kod gostiju se istakao Paskal Sijakam sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija, a pratio ga je Flin sa 22 poena.
Atlanta je ostala četvrta na tabeli Istočne konferencije sa 30 pobeda i 25 poraza, dok je Toronto tek 11. sa učinkom 21-34.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Sjajan niz Bogdanovića, Bjelica bez poena, Pokuševski nije igrao (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nastavio je sa odličnim igrama i predvodio je ekipu Atlanta Houksa do pobede u gostima nad Toronto Reptorsima sa 108:103, u nastavku NBA lige...Bogdanović je bio najefikasniji u redovima Atlante i za 39 minuta na terenu postigao je 23 koša, šutirajući trojke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sjajni Bogdanović vodio Atlantu do pobede, Bjelica bez poena VIDEO

Izvor: B92, 14.Apr.2021

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je još jednu odličnu utakmicu...Bogdanović je postigao 23 poena u pobedi Atlanta Hoksa na gostovanju Toronto Reptorsima – 108:103...Bogdan je bio najefikasniji u redovima Atlante, koja je ponovo igrala bez Janga i Galinarija...Šutirao je 4/10 za dva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.