BOGDANOVIĆ POSTAJE LIDER: Bogdan nosio Atlantu do trijumfa

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 07:28

BOGDANOVIĆ POSTAJE LIDER: Bogdan nosio Atlantu do trijumfa

Pokuševski nije igrao, dok je Bjelica imao malu minutažu.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nastavlja sa odličnim partijama i vodio je Atlantu do trijumfa nad Torontom – 108:103.

Bogdan je na terenu proveo skoro 40 minuta i za to vreme bio najefikasniji u svom timu, sa 23 postignuta poena, uz šest skokova i četiri asistencije.

Srpski reprezentativac imao je veliku pomoć u Klintu Kapeli koji je bio dominantan u reketu sa 19 poena i čak 21 uhvaćenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loptom, dok je Gudvin dodao 18 poena.

Nemanja Bjelica još se nije izborio za ozbiljniju priliku od dolaska u Majami koji je u noći između utorka i srede odigrao veoma slabu utakmicu i ubedljivo je poražen od Finiksa, rezultatom 106:86.

Bjelica je dobio tek nešto manje od šest minuta na parketu i za to vreme stigao da upiše jednu asistenciju i promaši dva šuta za tri poena.

Aleksej Pokuševski pauzira od povrede ramena i nije bio u ekipi Oklahome, koja je očekivano izgubila od Jute – 106:96.

REZULTATI

Minesota – Bruklin 97:127

Toronto – Atlanta 103:108

Indijana – LA Klipers 115:126

Šarlot – LA Lejkers 93:101

Juta – Oklahoma 106:96

Finiks – Majami 106:86

Portland – Boston 115:116

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.