Bilić ljut zbog novinarskog pitanja o meču Srbije i Albanije: Nisam mirotvorac, već sportista

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić ljut zbog novinarskog pitanja o meču Srbije i Albanije: Nisam mirotvorac, već sportista

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša odmeriće snage u utakmici Lige Evrope (četvrtak, 21.05), a prema najavama trenera Slavena Bilića turski tim došao je po pobedu. Hrvatskom stručnjaku se tokom konferencije na stadionu u Humskoj nije dopalo pitanje novinara, koje se odnosilo na prekinuti meč Srbije i Albanije, odnosno da li ti događaji možda utiču na raspoloženje u ekipi. 

- Naljutili ste me tim pitanjem. Prvo, Vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam mirotvorac, ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sportista - rekao je Bilić.

- Očekuje nas veoma važna utakmica i imam velika očekivanja. Sve ekipe u grupi su bodovno blizu i svima su potrebni bodovi. Znam da će Partizan ići na pobedu, ali tako ćemo i mi. Došli smo da se borimo i osvojimo tri boda kako bismo bili korak bliže cilju - rekao je Bilić i najavio "užasno tešku, ali kvalitetnu utakmicu.

Partizan je, kao i Bešiktaš, prvi na tabeli domaćeg prvenstva, a Bilić je kazao da su crno-beli s osam uzastopnih pobeda u vrhu evropskog fudbala.

- Partizan je, po rezultatima, u samom vrhu evropskog fudbala. To je ekipa koja je zabeležila osam prvenstvenih pobeda u nizu, i to nije samo rezultat za poštovanje, već je impresivno, bez obzira kakva je to liga - kazao je Bilić, prenosi Beta.

Prema njegovim rečima, Bešiktaš se dobro spremio za susret.

- Partizan je veliki klub, dolazimo na veliki stadion, ali se toga ne pribojavamo i ne želimo da razmišljamo o tome. Dobro sam spremio ekipu jer znam koliko će biti teško kad izađemo na teren. Sa druge strane, ne treba biti lažno skroman, i mi smo veoma kvalitetna ekipa, prvi smo u turskom prvenstvu - kazao je hrvatski stručnjak i dodao da ekipa Partizana sklop "kvaliteta, potencijala i mentaliteta" i da od celog tima crno-belih preti opasnost.

Fudbaler Bešiktaša Ramon Mota rekao je da je njegova ekipa došla da pobedi u Beogradu.

- Predstoji nam veoma važna utakmica protiv velike ekipe sa dobrim navijačima. Ali, to nas preterano ne zanima, došli smo po tri boda. Verujem da ćemo osvojiti tri boda i nastaviti seriju dobrih rezultata - rekao je Mota.

Posle dva kola na tabeli grupe C Lige Evrope vodi Asteras Tripolis sa četiri boda, dok po dva imaju Bešiktaš i Totenhem. Partizan ima jedan poen. Utakmica 3. kola na stadionu u Humskoj počeće u četvrtak u 21.05.

(Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS)
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.