TURCI LUPALI AUTOBUSE: Iskomplikovao se put do stadiona

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURCI LUPALI AUTOBUSE: Iskomplikovao se put do stadiona

Tek kada je stigal informacija da će me između Partizana i Bešiktaša, u okviru 2. kola Lige Evrope, ipak biti odigran policija je dozvolila gostujućim navijačima da krenu put stadiona odnosno obezbeđen im je transfer vozilima gradskog saobraćajnog prevoznika.
FOTO: twitter/avangarda.in

Međutim, put od hotela Jugoslavija do stadiona na Topčiderskom brdu nije mogao da prođe bez problema pošto su Turci polupali nekoliko autobusa, što je već drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << incident nakon paljenja baklji ispred hotela, pa je na kraju morala da interveniše žandarmerija.
Turski navijači su na kraju ipak uspeli da dođu do stadiona u Humskoj gde su smešteni na severnu tribinu.
Podsećamo da su navijači Bešiktaša pretili da će i oni poput Albanaca na utakmici sa Srbijom večeras na meču protiv Partizana promovisati takozvanu „veliku albaniju“ što bi moglo da dovede do novih tenzija koje u ovom trenutku nikako nisu potrebne srpskom fudbalu.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

EVROLIGA: Savanović vodio Bajern do pobede, Fener bolji od Turova, Barsa slavila u Milanu


LE: Totenhem ‘petardirao’ Grke, Šćepović pogurao Seltik, nula na Meaci (VIDEO)


BLAMAŽA PARTIZANA: Bešiktaš se poigravao sa crno-belima (VIDEO)





Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Bešiktaša polupali nekoliko autobusa! Žandarmerija intervenisala!

Izvor: Press, 23.Okt.2014

Haos na ulicama pred meč Partizana i Bešiktaša. Navijači turskog tima stvorili velike probleme, polupali nekoliko autobusa javnog prevoza i primorali žandarmeriju da reaguje. . Ipak, sve se dobro završilo, pa su sprovedeni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.