Navijači Bešiktaša polupali nekoliko autobusa! Žandarmerija intervenisala!

Izvor: Press, 23.Okt.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Bešiktaša polupali nekoliko autobusa! Žandarmerija intervenisala!

Haos na ulicama pred meč Partizana i Bešiktaša. Navijači turskog tima stvorili velike probleme, polupali nekoliko autobusa javnog prevoza i primorali žandarmeriju da reaguje.
Ipak, sve se dobro završilo, pa su sprovedeni na severnu tribinu stadiona JNA.

Iako je, zbog prevelikih padavina postojala mogućnost da se meč odloži, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se neće dogoditi. Sudije i delegati su odlučili da postoje uslovi da se meč odigra.



Policajci u civilu presreli su i priveli u četvrtak grupu mladića u centru Beograda, za koje se pretpostavlja da su navijači Partizana. U centru Beograda kod Obilićevog venca primećena je grupa navijača Bešiktaša.

U četvrtak uveče, nešto posle 18 časova, tri sata pre početka utakmice Partizan - Bešiktaš u 3. kolu Lige Evrope, policajci u civilu presreli su grupu mladića u strogom centru Beograda, na Obilićevom vencu.

Na toj lokaciji danas posle podne primećena je i grupa navijača Bešiktaša.

Ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo da je reč o navijačima Partizana, koji su pretreseni i privedeni (njih četvorica), sa lisicama na rukama i ubačeni u automobile. Ti mladići nisu imali navijačka obeležja na sebi, tako da možemo samo da pretpostavimo da je reč o navijačima.

U međuvremenu, forum AvangardaIN je objavila fotografiju grupe navijača Bešiktaša koja je palila baklje ispred hotela "Jugoslavija" na Novom Beogradu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Video: Posle divljanja navijača intervenisala žandarmerija, privedeno 19 turskih državljana!

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2014, 00:12

Haos na ulicama pred meč Partizana i Bešiktaša. Navijači turskog tima stvorili velike probleme, polupali nekoliko autobusa javnog prevoza i primorali žandarmeriju da reaguje.Ipak, sve se dobro završilo, pa su sprovedeni na severnu tribinu stadiona JNA.Iako je, zbog prevelikih padavina postojala...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.