Belgijanci javljaju: Anderleht, Standard i Verder se otimaju oko Ivana Obradovića!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci javljaju: Anderleht, Standard i Verder se otimaju oko Ivana Obradovića!

Srpski levi bek na meti svre više zainteresovanih klubova...

Ivan Obradović vratio je svoju karijeru u život! Posle brojnih povreda, koje su potpuno „istumbale“ razvojni put nekada jednog od najperspektivnijih srpskih bekova, Obradović je napravio pun pogodak i u dresu Mehelena svoje ime ponovo stavio pod svetlost pozornice. Dobre partije u dresu belgijskog kluba naterale su čelnike Liona da se ozbiljno raspitaju za usluge srpskog reprezentativca, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << javljaju mediji iz Belgije, za levonogog defanzivca otimaju se Anderleht, Standard iz Liježa i Verder!

Dva belgijska velikana imala su prilike lično da se uvere u Obradovićeve kvalitete, koji je do sada propustio samo jednu utakmicu, gol tresao dva puta i upisao čak šest asistencija. Ove sezone postao je pravi vođa Mehelena, a u Standardu ga vide kao idealnu zamenu za Želea van Dama, dok bi u Anderlehtu srpski reprezentativac vodio borbu sa Fabrisom N'Sakalom, koji komanduje levom stranom terena.

Pred Ivanom Obradovićem je vrlo interesantno leto, bez sumnje!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.