Bakljada, trubači, vatromet i trofej za Vujketa: Ovako je Voša proslavila Kup

Izvor: Blic, 09.Maj.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakljada, trubači, vatromet i trofej za Vujketa: Ovako je Voša proslavila Kup

Fudbaleri Vojvodine doneli su trofej Kupa, prvi u 100-godišnjoj istoriji kluba, u svoj Novi Sad i znali su da ga proslave u četvrtak.

Novi junaci grada vozili su se otvorenim autobusom od Sportskog centra "Vujadin Boškov" do platoa ispred Spensa na kom je organizovana ceremonija pred oko 2.000 navijača.

Oni su bili zaduženi za neizbežnu bakljadu, a trubači su podizali atmosferu dok su igrači izlazili na binu, iznad koje je zasijao vatromet. Prvi trofej kupa "lale" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su posvetile nedavno preminuloj legendi Vujadinu Boškovu

Voša je u reprizi finala nacionalnog Kupa, u sredu na stadionu Partizana, savladala Jagodinu sa 2:0 golovima Alivodića i Babića.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.