Uživo: Voša grabi ka prvom trofeju Kupa, Vojvodina - Jagodina 2:0

Izvor: Blic, 07.Maj.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Voša grabi ka prvom trofeju Kupa, Vojvodina - Jagodina 2:0

Fudbaleri Jagodine imaju priliku da odbrane trofej Kupa Srbije, Vojvodina da prvi put osvoji ovaj trofej, a finale sa stadiona Partizana u Humskoj možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Sudijska trojka predvođena Boškom Jovanetićem

Borba za pehar najmasovnijeg domaćeg takmičenja je repriza prošlogodišnjeg finala, a na tribinama ima oko 6.000 gledalaca. Navijači Voše zauzeli su zapadnu i severnu tribinu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su Jagodinci na istočnoj.

Trener Vojvodine Branko Babić opredelio se za sledećih 11 igrača: Žakula, Radoja, Ivanić, Pekarić, Alivodić, Puškarić, Veselinović, Živković, Poletanović, Milinković Savić, Babić.

Trener branioca trofeja Mladen Dodić odlučio se za sastav: Đuričić, Šimac, Filipović, Živanović, Mihajlović, Cvetković, Damjanović, Mitošević, Lepović, Arsenijević, Pešić.

Uoči meča održan je minut ćutanja povodom smrti Vujadina Boškovia, a svi akteri finala izašli su na teren u majicama na kojima je pisalo: "Vujke, jedan jedini", uz sliku našeg legendarnog trenera.

Jagodinci su krenuli žestoko od starta sa visokim presingom na polovini rivala, pa su se već u četvrtom minutu našli u šansi, ali je sjajni mladi napadač Aleksandar Pešić poslao loptu vrlo blizu leve stative. Nakon toga je Voša preuzela kontrolu i imala incijativu koju je krunisala u 40. minutu, bez pravih šansi do tada.

Milinković Savić je petom napravio pometnju pred kaznenim prostorom "ćurana", a lošu reakciju odbrane branioca trofeja kaznio je Enver Alivodić, pošto je iskosa sa desne pogodio bliži ugao za 1:0.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijeka šokirala Dinamo u Kupu

Izvor: B92, 07.Maj.2014

Fudbaleri Rijeke pobedili su Dinamo sa 1:0 na "Maksimiru" u prvoj utakmici finala Hrvatske, i to pošto su meč završili sa devetoricom igrača na terenu...Trijumf Riječanima doneo je bivši igrač zagrebačkog kluba Ivan Tomečak, a revanš se igra na "Kantridi" 13. maja...Prvi meč finala Kupa posmatralo...

Nastavak na B92...

Poklon za stogodišnjicu: Vojvodina osvojila prvi Kup posle šest finala!

Izvor: Blic, 07.Maj.2014

Fudbaleri Vojvodine osvojili su prvi trofej Kupa u klupskoj istoriji pošto su u svom sedmom finalu savladali branioca pehara Jagodinu sa 2:0 pred oko 8.000 gledalaca na stadionu Partizana...Borba za pehar najmasovnijeg domaćeg takmičenja bila je repriza prošlogodišnjeg finala, samo sa drugačijim...

Nastavak na Blic...

Babić: Trofej za Boškova

Izvor: Blic, 07.Maj.2014

Trener Vojvodine Branko Babić je pobedu nad Jagodinom od 2:0 u finalu Kupa Srbije i osvajanje prvog trofeja najmasovnijeg domaćeg takmičenja posvetio nedavno preminulom Vujadinu Boškovu..."Drago mi je zbog navijača i kluba, ali ima jedna stavar, nažalost umro je gospodin Boškov, pa radovanje ide...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.