BEZ NOVIH FINALA: Arunović i Milovanović nisu stigle do borbi za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 04:36

BEZ NOVIH FINALA: Arunović i Milovanović nisu stigle do borbi za medalju

Očekivalo se više od Zorane.

Nije krenulo najbolje za Srbiju drugog dana Olimpijskih igara u Tokiju. Sterlci Zorana Arunović i Jasmina Milovanović nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini 10 metara vazdušnim pištoljem.

Arunovićeva, koja je bila jedna od favorita medalju, završila je na 17. mestu sa 573 kruga, dok je Milovanovićeva kraj kvalifikacije dočekala na 33. poziciji sa 566 krugova.

Prvi dan je protekao sjajno, osvojene su dve medalje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srebro za Damira Mikeca i bronza za Tijanu Bogdanović, a nadamo se da će se uspešni rezultati nastaviti i drugog dana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Elena Svitolina teniserka iz Ukrajine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.