Atletiko lako sa potonulim Monakom, Lokomotivi prva pobeda (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko lako sa potonulim Monakom, Lokomotivi prva pobeda (VIDEO)

Ekipe Atletika iz Madrida i moskovske Lokomotive su sa po 2:0 savladali Monako, odnosno Galatasaraj.

Madridska ekipa je posle remija u domaćem prvenstvu sa Barselonom 1:1, stigla do tri boda na domaćem stadionu "Vanda Metropolitan".

Utakmica je rešena u prvih 25. minuta. Koke je u drugom minutu opalio po lopti sa preko 20 metara, šut je zakačio Maknaja, promenjen je pravac lopte, pravo u mrežu "Kneževa".

Drugi pogodak je postignut u 24. minutu, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prodora Koree po levoj strani, dodao je Grizmanu za efektan gol spoljnom stranom stopala.

Koliko su se crni oblaci nadvili nad Monakom, pokazuje i promašeni penal Radamela Falkaa, posle igranja rukom Stefana Savića. Crnogorski reprezentativac je dobio crveni karton, mada je utakmica već bila rešena, a Kolumbijac, koji je baš u dresu Atletika harao Evropom, šutirao je daleko od leve stative Jana Oblaka.

#Falcao’s penalty miss ? Follow footyfires

Објава коју дели Football/Futbol/Soccer (footyfires) дана 28. Нов 2018. у 11:47 PST

"Jorgandžije" je došao do četvrte pobede u pet mečeva. Ako Borusija dobije Briž, izjednaćiće se na čelu grupe A sa 12 bodova.

Lokomotiva je prvi put trijumfovala u Ligi šampiona. Galatasaraj je poražem sa 2:0.

Krihovjak u 43. minutu i Igntjev u 54. bili su strelci za Moskovljane.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.