Amerikanac ne prepušta ništa slučaju, Bavarci imaju prvo letnje pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2020, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac ne prepušta ništa slučaju, Bavarci imaju prvo letnje pojačanje?

Poznato je interesovanje za defanzivca.

Dok se sve više spekuliše oko dalje sudbine Leroja Sanea, minhenski Bajern bi mogao ubrzo da osigura i ozvaniči prvi letnji transfer.

Radi se o Seržinju Destu.

Devetnaestogodišnjak se ove sezone u potpunosi afirmisao u dresu Ajaksa koji nosi još od 2012. godine. Mladi defanzivac je zabeležio 36 nastupa za "kopljanike" uz dva gola i šest asistencija.

Minhenski Bajern se pominjao kao glavni interesent >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Amerikanca još tokom januara, ali je klub iz Amsterdama odbijao ponude Nemaca.

"Skoro sam bio u Nemačkoj zato što imam porodicu tamo. Svestan sam interesovanja Bajerna, ako sve ide po planu želeo bih da saznam više o samom klubu. Tako da sam mislio da je dobra ideja da posetim sam klub dok sam bio tamo", izjavio je Dest za holandske medije.

Bavraci su navodno tokom januara nudili 22 miliona evra za desnog beka tokom zime, Ajaks pak želi 33 miliona za svog akademca. Za verovati je da će dva kluba ubrzo naći zajednički jezik i sklopiti posao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.