A za kraj 200 poena u Pioniru! Mega Leksu šuterska drama, Partizan je drugi

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A za kraj 200 poena u Pioniru! Mega Leksu šuterska drama, Partizan je drugi

Crno-beli doživeli drugi poraz u MOZZART Superligi, kapiten Novica Veličković nije igrao

Iznenađenje u Pioniru! Košarkaši Mega Leksa pobedili su kao gosti ekipu Partizana sa 102:98. u utakmici poslednjeg, 14. kola MOZZART Superlige. To znači da će crno-beli u plej-of sa druge pozicije, dok Mega može da bude treća, ako FMP Železnik izgubi od Borca u Čačku.

Istovremeno, ako bude takav redosled, onda će se u polufinalnim serijama koje se igraju sledeće nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sastati Crvena zvezda - FMP i Partizan - Mega Leks.

Partizan je doživeo drugi poraz u šampionatu, a Mega je upisala devetu pobedu, a prvu nad crno-belima ove sezone.

Kao i mnogo puta do sada, Partizan je odigrao utakmicu sa neizvesnom završnicom, ali je ovaj put pobedu iz Pionira odnela gostujuća ekipa. Sava Lešić i Ognjen Jaramaz odigrali su maestralno za Megu u poslednjih minut i po i sačuvali su trijumf za tim koji je vodio u velikom delu meča.

Početak utakmice je bio veoma dobar kada su u pitanju crno-beli koji su veoma brzo došli do devet poena prednosti (16:7). Delovalo je u tim momentima da je Džikićeva ekipa uhvatila pravi ritam za razliku od nekih ranijih početaka mečeva.

Ipak, taj utisak je bio pogrešan, odnosno Mega Leks je pokazao i zube i snagu. Ognjen Jaramaz, Kostja Mušidi i Alfa Kaba napravili su ogromne probleme domaćinu. Tolike da je posle samo dva minuta igre u drugoj deonici Mega preokrenula i stekla sedam poena viška.

I nije ekipa Dejana Milojevića imala nikakav preveliki problem da zadrži prednost do poluvremena. A u nastavku utakmice gosti iz Sremske Mitrovice povisili su i na 54:47. Da nije bilo Vanje Marinkovića u tom periodu mogao je Partizan da bude i u lošijoj poziciji.

U poslednjoj deonici Mega je konstantno vodila, ali su se kod Partizana razigrali Stefan Birčević i Vil Hečer pa je domaćin pretio prilazivši na dva poena zaostatka. Bilo je jasno da ćemo ponovo imati neizvesnu završnicu utakmice.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega bolja od Partizana, crno-beli definitivno drugi!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2017

U okviru poslednjeg kola domaćeg prvenstva, ekipa Partizana je izgubila na svom terenu od Mega Leksa i tako definitivno zauzela drugo mesto pred plej-of...Poraz Partizana u poslednjoj utakmici Mocart Super lige i to na svom terenu od Mega Leksa, što znači i definitivno drugo mesto za crno-bele pred...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.