Partizan se prijavio za Evrokup

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se prijavio za Evrokup

Imajući u vidu iskustvo od prošle godine, ta prijava ne znači i da će crno-beli nastupiti u pomenutom takmičenju

Košarkaši klub Partizan podneo je dokumentaciju i prijavu za takmičenje u Evrokupu sledeće sezone, potvrđeno je MOZZART Sportu u klubu iz Humske.

Rok za prijavu za drugo po jačini evropsko klupsko takmičenje isticao je u petak i crno-beli su aplicirali poslednjeg dana.

Slanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prijave, međutim, ne mora automatski da znači i da će Partizan igrati u Evrokupu sledeće sezone. Prema plasmanu u Jadranskoj ligi, gde su osvojili treće mesto, crno-beli su izborili vizu za Evrokup.

Prijavu mora da odobre i nadležni organi Evrolige koja rukovodi ovim takmičenjem, a pritom valja podsetiti da je Partizan i prošle godine aplicirao za Evrokup.

Tada je čak beogradski klub izvučen na žrebu, svrstan je u jednu od grupa, ali je krajem prošlog leta pod pritiskom KSS, a sve u kontekstu rata FIBA I Evrolige promenio odluku i prijavio se za FIBA Ligu šampiona.

Ostaje da se vidi kako će se tokom ovog leta razvijati situacija, odnono da li će rukovodstvo Partizana ostati pri ovoj nameri i kakav stav će zauzeti nacionalni savez.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan se prijavio za Evrokup

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2017

Košarkaši klub Partizan podneo je dokumentaciju i prijavu za takmičenje u Evrokupu sledeće sezone...Kako piše portal mozzartsport.com crno-beli su aplicirali poslednjeg dana. Slanje prijave, međutim, ne mora automatski da znači i da će Partizan igrati u Evrokupu sledeće sezone. Prema plasmanu...

Nastavak na Vesti-online.com...

‘U MINUT DO 12’: Partizan doneo odluku u kojem će evropskom takmičenju nastupati!

Izvor: HotSport.rs, 04.Jun.2017, 00:16

Crno-beli su iskoristili poslednji dan da predaju potrebnu dokumentaciju za podnošenje zahteva.. . Partizan je odabrao da sledeće sezone igra Evrokup umesto FIBA Lige šampiona.. Na adresu tog takmičenja je poslata prijava crno-belih koji su trećim mestom u ABA ligi stekli prava za učešće u Evrokupu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.