Zverev u dva seta nadigrao Nadala i olakšao Novaku povratak na vrh

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev u dva seta nadigrao Nadala i olakšao Novaku povratak na vrh

Nemački teniser Aleksander Zverev savladao je Španca Rafaela Nadala 6:2, 6:4 u drugom meču prvog kola grupe "Andre Agasi" na završnom Mastersu u Londonu, i tako Novaku Đokoviću olakšao povratak na prvo mesto ATP liste. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nakon ovakvog ishoda, srpski teniser više ne zavisi od rezultata koje će u Parizu ostvariti Nadal, već isključivo od svog učinka.

Naime, ako srpski as pobedi sve protivnike do kraja i osvoji turnir vratiće se na prvo mesto i kao najbolji na planeti završiti sezonu, i u tom kontekstu više ne zavisi od Nadalovih narednih rezultata.
Zverev je savršano počeo odbranu titule na završnom mastersu i potpuno je nadigrao Nadala. Zahvaljujući fantastičnom servisu nije mu dozvolio nijednu brejk šansu u meču, a ukupno je osvojio 19 poena više.
Predhodno je danas u prvom duelu Grk Stefanos Cicipas savladao Danila Medvedeva 7:6 (7:5), 6:4 i prekinuo seriju od pet uzastopnih poraza od Rusa na ATP turu.
Titulu na turniru brani upravo Aleksander Zverev, koji je u prošlogogdišnjem finalu savladao Novaka Đokovića.
U utorak su na programu mečevi grupe "Bjern Borg": Federer - Beretini (15.00) i Đoković - Tim (21.00).
Turnir u Londonu igra se do nedelje, a mečeve sa Završnog mastersa možete pratiti na programima RTS-a.
Završni Masters igra se za nagradni fond od devet miliona dolara.
Rezultate mečeva iz Londona i raspored turnira možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SENZACIJA U LONDONU: Zverev održao čas tenisa Nadalu i Đokoviću OTVORIO PUT ZA 1. MESTO NA ATP LISTI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Nov.2019

Nemački teniser Aleksandar Zverev savladao je Rafaela Nadala sa 2:0 (6:2, 6:4) u prvom kolu grupe "Andre Agasi" na Završnom Masters turniru u Londonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.