POČIŠĆEN SA TERENA: Nadal ubedljivo poražen u Parizu! Zverev ga demolirao

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 19:49

POČIŠĆEN SA TERENA: Nadal ubedljivo poražen u Parizu! Zverev ga demolirao

Veoma ubedljiva igra Nemca.

Drugi reket sveta Rafael Nadal poražen je od Aleksandra Zvereva u polufinalu Mastersa u Parizu. Nemac je slavio sa 2-0 u setovima (6:4, 7:5), a za trofej će se boriti u nedelju protiv Danila Medvedeva.

Zverev je duel skoro pa rutinski rešio u svoju korist, a u oba seta mu je bio potreban po jedan brejk.

Ovim trijumfom sedmi igrač sveta je smanjio u međusobnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duelima rezultat na 5-2, s tim što mu je ovo druga uzastopna pobeda, nakon one u Londonu prošle godine.

PSŽ je u nizu od šest pobeda u Ligi 1, i sve te mečeve dobio je sa dva i više golova razlike, pa uprkos dobroj formi, Ren nema čemu da se nada večeras (21.00) na Parku prinčeva - kec je 1,42, a Hendikep pobeda (trijumf sa dva ili više golova razlike) 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Ren.

Španac nije ni ovoga puta mogao da ponovi rezultat iz 2007, kada je igrao finale Pariza. Tada je izgubio od Davida Nalbandijana.

I jednog i drugog sada očekuje poslednji turnir u godini – Završni Masters u Londonu, koji počinje 10. novembra.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.