Nadalovi rezultati su najmanje važni

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 13:31

"Nadalovi rezultati su najmanje važni"

Analitičar "Eurosporta" Aleks Koreča kaže da je uzbuđen povratkom Rafaela Nadala na teren, bez obzira kakve će rezultate imati.

Rafa nije igrao od prošlog Australijan opena, a prvi turnir biće mu Brizbejn (31. decembar – 7. januar).

"Razmišljajući i izgoravajući Rafino ime, uzbuđen sam zbog svega što njegov povratak donosi, videću tu želju da se ponovo takmiči. Za mene će rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti zaista najmanje važni", rekao je Koreča i dodao:

"On ima pobednički gen u srcu, imaće dok ne ode u penziju. Dobio više ili manje mečeva, ne brinem zbog toga, ali ako je fizički dobro, zdrav i nema problema, uveren sam da ćemo videti Rafu kako ponovo osvaja titule".

Nadal je poslednji meč odigrao u drugom kolu Australijan opena 2023, kada je povredio kuk, koji je kasnije tokom leta i operisao.

"Jedna od neizvesnosti je ta po pitanju kako će njegovo telo reagovati, ne samo na povredu, već i na moguće nedaće sa kojima se može susresti u svakom trenutku. Jer kada niste igrali dugo, možda ćete imati drugih problema", dodao je Koreča.

Podsetimo, Australijan open je na programu od 15. do 28. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.