Izvor: Danas, 28.Sep.2022, 07:30

Ukrajina i Rusija: Proruske vlasti proglasile pobedu na nepriznatim referendumima o pripajanju Rusiji

ReutersGlasanje u Donjecku Četiri nepriznata referenduma završena su u regionima Ukrajine pod ruskom kontrolom, a Moskva bi mogla da iskoristi rezultate kao osnov za pripajanje dodatne ukrajinske teritorije. Zvaničnici u regionima koje je postavila Moskva tvrde da imaju skoro potpunu podršku onih koji su učestvovali u spornim glasanjima o pridruživanju Rusiji. Ukrajinska vlada i njeni […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OVU FARSU NE MOŽEMO NAZVATI NI IMITACIJOM REFERENDUMA"Zelenski osudio rezultate glasanja u četiri ukrajinske oblasti

Izvor: Blic, 28.Sep.2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski osudio je kao „farsu“ i odbacio rezultate referenduma o pridruživanju Rusiji, koji su u četiri oblasti Ukrajine, pod kontrolom Moskve, sprovele proruske vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.