Decembarska nagrada Čačka direktoru Puteva Srbije

Izvor: Glas javnosti, 16.Dec.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decembarska nagrada Čačka direktoru "Puteva Srbije"

ČAČAK - Skupština Čačka odlučila je da Decembarsku nagradu, najviše lokalno priznanje, dodeli direktoru JP "Putevi Srbije" Zoranu Drobnjaku, profesoru fizičkog vaspitanja u penziji Aleksandru Stefanoviću, Visokoj školi tehničkih strukovnih studija i osnovnim školama "Tanasko Rajić" u Čačku i u selu Preljini.

Sve odluke usvojene su većinom glasova odbornika vladajuće koalicije, a najviše rasprave bilo je o predlogu za dodelu nagrade Drobnjaku, koja je okončana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << obrazloženjem gradonačelnika Velimira Stanojevića da je taj rođeni Čačanin veoma zaslužan za gradnju saobraćajne infrastrukture na području grada.

"Da njega nije bilo, da odobri 66 miliona dinara, ne bi bilo ni novog mosta preko Zapadne Morave u našem gradu", rekao je Stanojević.

Pre toga, odbornici opozicije suprotstavljali su se predlogu da nagradu dobije jedan direktor javnog preduzeća, uz glavno obrazloženje da je novčano pomogao rešavanju saobraćajnih problema, tražeći da se donese novi pravilik o dodeli gradskih priznanja. Rasprava je završena tako što je za dodelu nagrade Drobnjaku glasalo 38, a protiv 32 odbornika.

Novčani deo Decembarske nagrade, koja će biti uručena na svečanoj sednici Skupštine grada 18. decembra, iznosi četiri prosečne neto zarade ostvarene u Čačku ,"prema poslednjem objavljenom podatku u momentu donošenja odluke o dodeli nagrade."

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.