Stolica: Nikome neće biti lako kad pomisli da treba da igra sa Partizanom

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 13:49

Stolica: Nikome neće biti lako kad pomisli da treba da igra sa Partizanom

Trener FK Partizan Ilija Stolica izjavio je da nikome neće biti lako kad pomisli da treba da igra protiv njegove ekipe.

Partizan u subotu od dvadeset časova gostuje u Ivanjici, protiv Javora, u okviru prvog kola Mozzart Superlige Srbije.

Stolica kaže da je Partizan u prethodnom periodu uradio dosta dobrih stvari i da je u ekipi napravljen kompletan "reset".

Uradili smo mnogo dobrih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari u proteklom periodu, jer pripreme nikad nisu bile kraće, a znate i sami da svakom treneru uvek fali vremena za uigravanje. Napravili smo kompletan reset u ekipi, mnogo je igrača otišlo, mnogo je novih došlo i većina se uklopila jako dobro. Zato sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice sa Javorom, koja će nam, verujem, pokazati dobre sekvence i omogućiti da na pravi način otvorimo sezonu u kojoj imamo najveće ambicije. Jedina stvar koju mogu da obećam je da „parni valjak“ nikome neće biti lak protivnik. Partizan će biti doživaljavan na pravi način, nikome neće biti lako kada pomisli da treba da igra sa nama, to je sigurno", rekao je Ilija Stolica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(SASTAVI) STOLIČIN PREMIJERNI ODABIR: Novajlije u odbrani i veznom redu, u napadu BONUS

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022

Meč počinje u 20 časova...FK Partizan počinje svoju odiseju u sezoni 2022/23. pod vođstvom novog trenera Ilije Stolice. Prvi rival je Javor, a meč se igra u Ivanjici od 20 časova...Stolica je imao šta reći pred meč sa Ivanjičanima...- Poečtak je pred nama, uradili smo dosta dobrih stvari,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.