Stojke ljudina - Evo šta je uradio odmah nakon remija sa Zemunom!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke ljudina - Evo šta je uradio odmah nakon remija sa Zemunom!

Golman Partizana pokazao veličinu gestom nakon remija sa Zemunom.

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Zemuna u poslednjoj utakmici 24. kola Super lige, a golman crno-belih pokazao je posle utakmice kakav je sportista i čovek.

Vladimir Stojković je po završetku utakmice u Humskoj otišao do svlačionice gostujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima i čestitao izabranicima Milana Milanovića na dobroj igri i osvojenom bodu.

Svoj dres Vladimir Stojković je poklonio rezervisti ekipe Zemuna Nikoli Beljiću koji danas nije ulazio u igru.

Vladimir Stojković je na početku karijere nosio dres Zemuna i upravo u klubu iz Gornje varoši skrenuo pažnju na sebe i naterao stručni štab Zvezde da ga vrati u klub i da mu mesto u startnoj postavi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u sudijskoj nadoknadi vremena do boda protiv Zemuna

Izvor: Beta, 25.Feb.2018

Fudbaleri Partizana i Zemuna igrali su danas nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici 24. kola Super lige Srbije.Zemun je poveo golom Nemanje Vučića u 70. minutu iz jedanaesterca, da bi izjednačenje crno-belima doneo Saša Zdjelar u 95. minutu.Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 52 boda, dok...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.