Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2024, 19:31

Đanijeva Slađa zbog estetskih korekcija postala neprepoznatljiva, a ova fotografija govori kakva je lepotica nekad bila (foto)

Đanijeva supruga bila je prava lepotica

Slađa Trajković, Đanijeva supruga oduvek je bila njegova najveća podrška, oslonac i stub njihove porodice. A, koliko joj je pevač zahvalan na svemu tome ističe svaki put kada mu se za to ukaže prilika.
Rajko Ristić

Đanijeva supruga posle korekcija na licu postala druga žena I dok Radiša Trajković Đani povremeno, što namerno, što nenamerno, napravi nešto što se komentariše danima, Đanijeva supruga je oduvek bila odmerena, i u svojim izjavama, i u svojim postupcima.
Instagram

Međutim, Slađa je nedavno, takođe, navukla na sebe brojne negativne komentare, i to zbog svog izgleda....

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.