Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2024, 19:31

Nvidia i Jensen Huang kategorički jasni, u toku je četvrta industrijska revolucija

Pre dva dana NVIDIA je objavila svoj prvi kvartalni finansijski izveštaj za fiskalnu 2025. godinu koja se završava 28. aprila, a svi podaci pokuzuju da su premašili i najsmelija očekivanja.
Prema finansijskom izveštaju, Nvidia je ostvarila prihod od 26 milijardi dolara u prvom poreskom tromesečju, što je značajno povećanje od čak 262% u poređenju sa 7,192 milijarde dolara u istom periodu prošle godine i povećanje od 18% u poređenju sa 22,103 milijarde dolara u prethodnom fiskalnom tromesečnom periodu. Među njima, prihod u oblasti infrastructure velikih centara podataka iznosio je 22,6 milijardi dolara, što je povećanje od 427% u odnosu na prethodnu godinu.
U konferencijskom pozivu, izvršni direktor kompanije Nvidia,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.