Bandović: Pobeda za kraj i ostvarenje našeg cilja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 19:59

Bandović: Pobeda za kraj i ostvarenje našeg cilja

Trener Vojvodine Božidar Bandović rekao je da želi da njegova ekipa pobedi Mladost u meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije i tako ostvari cilj i plasira se u Evropu.
Fudbaleri "stare dame" u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana uz besplatan ulaz na stadion "Karađorđe". Vojvodini je potrebna pobeda kako ne bi zavisila od ostalih rezultata za plasman u kvalifikacije za Uefa takmičenja.
"Preostala je ta još jedna utakmica u kojoj je nama potrebna pobeda. Želimo da odigramo dobro i da pobedimo, što bi bilo od velikog značaja za naš plasman u Evropu. Nećemo gledati druge protivnike koji imaju svoje ciljeve. Mi hoćemo tri boda i da odigramo kao do sada. Ekipa Mladosti je iskusna,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.