Pukla tikva u Partizanu: Vujošević izbacio Milosavljevića iz ekipe tokom utakmice

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla tikva u Partizanu: Vujošević izbacio Milosavljevića iz ekipe tokom utakmice

Kapiten crno-belih se najpre posvađao sa Pavlovićem, potom završio u svlačionici

Izgleda da je porodična atmosfera, kako to često potencira Duško Vujošević, među košarkašima Partizana narušena. Trofejni stručnjak crno-belih je tokom utakmice sa Crvenom zvezdom, na očigled krcate hale, izbacio iz ekipe Dragana Milosavljevića i poslao ga u svlačionicu.

Bila je to Vujoševićeva reakcija na svađu koja se za vreme treće četvrtine desila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << između Milosavljevića i Aleksandra Pavlovića, kad je kapiten zamerio krilnom centru na tome što je napravio namernu lilčnu grešku nad Nikolom Kalinićem i tako omogućio crveno-belima niz šuteva sa linije slobodnih bacanja.

Usledila je žučna rasprava dvojice iskusnih košarkaša, oni koji su bili smešteni blizu klupe kažu da je Milosavljević Pavloviću svašta skresao u lice, posle čega ga je Vujošević poslao na „hlađenje.

Vujoševiću ovo nije prvi put da igrače šalje u svlačionicu tokom utakmica, a najviše se pamte slučajevi Frederik Haus u Bogdan Bogdanović.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vujošević izbacio kapitena Milosavljevića?

Izvor: Mondo, 15.Jun.2015

Čudna situacija tokom druge utakmice finala plejofa između Partizana i Crvene zvezde...Foto: MN Press..Kapiten udaljen sa utakmice?..Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, tokom treće četvrtine druge finalne utakmice plejofa Superlige sa Crvenom zvezdom, imao je žestoku raspravu sa kapitenom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.