Partizan se oglasio, važna informacija za navijače pred put u Mančester, došlo je do GREŠKE!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se oglasio, važna informacija za navijače pred put u Mančester, došlo je do GREŠKE!

Ako planirate da sa tribina Old Traforda bodrite Partizan u četvrtak protiv Mančester junajteda, ovu informaciju morate da znate.

Problem je nastao sa ulaznicama za gostujući sektor E235. Došlo je do greške pri njihovom štampanju, na šta je danas Partizan upozorio svoje navijače koji su kupili ulaznicu za pomenuti sektor na stadionu Old Traford.

''Želimo da Vas obavestimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da su na ulaznici koju ste dobili za utakmicu Mančester United – FK Partizan, navedeni netačni podaci o lokaciji i da ulaz naveden na ulaznici neće raditi.

Po dolasku na Old Traford, molimo vas da pređete na ulaz E30, gde ćete čekirati ulaznicu i proći kroz bezbedonosnu proveru. Nakon što uspešno uđete na stadion, molimo vas da se uputite u blok (sektor) E230, gde će biti slobodnih nenumerisanih mesta.


Napomena, obaveštenje važi samo za navedeni sektor E235''
, naglašavaju u Partizanu.

Na kraju, podsetimo, utakmica između Mančester junajteda i Partizana igraće se u četvrtak, sa početkom u 21 čas po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.