Partizan: Odluka direktora takmičenja je skandalozna

Izvor: Press, 05.Apr.2013, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Odluka direktora takmičenja je skandalozna

Partizan je u saopštenju na klupskom sajtu naveo kako je očigledno da direktor takmičenja primenjuje "dvostruke arsine pri donošenju odluka", da se ne propušta nijedna prilika da se taj klub drastično kažnjava i da se diskriminišu igrači i funkcioneri crno-belih.
"Odluka je donesena na osnovu video snimka koji u ranijim situacijama nije bio konsultovan, počevši od skandalozne organizacije četvrte utakmice finala plej-ofa u Železniku i prekidanja utakmice finala Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, do drastičnog kažnjavanja Bertansa, dok se igrač Crvene zvezde Subotić, koji je u toj situaciji takođe isključen, kažnjava samo novčano", stoji, između ostalog, u saopštenju Partizana.

Dodaje se da fizički napad na trenera Partizana od strane osobe koje je sedela u prvom redu počasnih mesta u Pioniru takođe nije sankcionisan, već se organizator simbolično kažnjava za sve nemile događaje na pomenutoj utakmici.
"Ne možemo a da ne konstatujemo da je ogroman strah i pritisak prisutan kod direktora takmičenja zbog raznoraznih uticaja, što se jasno vidi iz njegovih skandaloznih odluka. Pokazalo se da je uprava KK Partizan donela najispravniju odluku da uoči ovog meča ne prihvati razmenu karata sa Crvenom zvezdom".
Naši navijači bi ponovo bili označeni kao najveći krivci, ovako bez njihovog prisustva i mogućnosti da se iznova nepravedno okrive, kakav je slučaj bio u Kragujevcu, sva osuda i krivica se sada upućuju na igrače i trenera Partizana", saopštio je Partizan i upozorio da "klub to neće dozvoliti, niti se tome povinovati".

Rukovodstvo Partizana poručilo je da do daljnjeg povlači svog člana iz predsedništva Superlige, smatrajući da u ovakvim oklonostima "ne vidi svrhu".

Ranije danas disciplinski organi Superlige Srbije kaznili su trenera Partizana Duška Vujoševića sa dva meča suspenzije zbog sukoba sa sudijom na "večitom" derbiju, a on će morati još da plati i 23.600 dinara zbog tehničke greške. Crvena zvezda je zbog incidenata i propusta u organizaciji tog meča kažnjena igranjem jedne utakmice pred praznim tribinama i novčano ukupno sa 259.600 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.