PARTIZAN: Do daljnjeg povlačimo člana iz Predsedništva lige

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Do daljnjeg povlačimo člana iz Predsedništva lige

Posle trenera Partizana. Duška Vujoševića i klub se zvanično obratio povodom kazni koje je danas izrekao KSS:
(FOTO : KK Parizan)
Tekst sa zvaničnog sajta crno-belih vam prenosimo u celosti.
–Odluka direktora takmičenja je skandalozna!
Košarkaški klub Partizan mt:s odluku direktora takmičenja o kažnjavanju aktera utakmice 2. kola Agroživ Superlige Srbije između Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zvezde Beograd Telekom i Partizana mt:s smatra skandaloznom.
Očigledno je da direktor takmičenja primenjuje dvostruke aršine pri donošenju odluka. Ne propušta se ni jedna prilika da se KK Partizan drastično kažnjava, a diskriminišu se igrači i funkcioneri kluba iz Humske.
Odluka je donesena na osnovu video snimka koji u ranijim situacijama nije bio konsultovan, počevši od skandalozne organizacije četvrte utakmice finala plej-ofa u Železniku i prekidanja utakmice finala Kupa “Radivoja Koraća” u Kragujevcu, do drastičnog kažnjavanja Bertansa, dok se igrač Crvene zvezde Subotić, koji je u toj situaciji takođe isključen, kažnjava samo novčano.
Fizički napad na trenera Partizana od strane osobe koje je sedela u prvom redu počasnih mesta, se takođe ne sankcioniše, već se organizator simbolično kažnjava za sve nemile događaje na pomenutoj utakmici.
Ne možemo a da ne konstatujemo da je ogroman strah i pritisak prisutan kod direktora takmičenja zbog raznoraznih uticaja, što se jasno vidi iz njegovih skandaloznih odluka.
Pokazalo se da je uprava KK Partizan donela najispravniju odluku da uoči ovog meča ne prihvati razmenu karata sa Crvenom zvezdom. Naši navijači bi ponovo bili označeni kao najveći krivci, ovako bez njihovog prisustva i mogućnosti da se iznova nepravedno okrive, kakav je slučaj bio u Kragujevcu, sva osuda i krivica se sada upućuju na igrače i trenera Partizana.
To nećemo dozvoliti, niti se tome povinovati.
Košarkaški klub Partizan mt:s, do daljnjeg, povlači svog člana iz Predsedništva lige. Smatramo da u ovakvim okolnostima ne vidimo svrhu našeg učešća u daljem radu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Telekom Srbija,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Todorić istupa iz Predsedništva ASL

Izvor: B92, 05.Apr.2013

Košarkaški klub Partizan saopštio je da povlači svog člana iz Predsedništva Superlige posle odluke o kažnjavanju zbog ispada tokom meča s Crvenom zvezdom...Vujošević je ranije u petak te odluke ocenio kao "skandalozne"..."Partizan odluku direktora takmičenja (Predraga Bojića) o kažnjavanju...

Nastavak na B92...

Partizan nije u krizi?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2013, 10:31

Dva vezana remija u poslednje dve utakmice Superlige nisu zabrinula trenera Partizana Vladimira Vermezovića. On smatra da na ''plus 11'' nije bilo razloga za euforiju, kao što sada nema osnova za priče o krizi crno-belih.

Nastavak na Sportske.net...

IVAN: Kome Dukljanin kaže da p*ši k*rac?!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Apr.2013

Poznati voditelj oglasio se na Tviteru povodom nedavne košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana, kritikujući stratega "crno-belih" Duška Vujoševića. S druge strane, Ivanovića kritikuje Vedrana Rudan

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.