Numerologija: Čarolija niza brojeva 12.12!

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2023, 21:37

Numerologija: Čarolija niza brojeva 12.12!

Numerički plesovi u domenu numerologije i duhovnosti doživljavaju se kao šareni vrtlog brojeva, kao melodija koja nosi čarobne note iz dubine. Čarolija niza brojeva 12.12. počinje!

12.12. predstavlja dan kada se širom otvara vrata čarobnog portala broja 12, donoseći sa sobom magičnu energiju za preobražaj, ne samo vlastitog bića već i harmonije u odnosima sa drugima.

Ovaj magični niz brojeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svakome od nas prenosi posebnu melodiju svemira. Kao da je stvoren da nam, na primer, ukazuje na skriveni put kada lutamo stazom zablude, budeći osećaj koji nas podstiče da se vratimo na raskrsnicu života i odaberemo pravi put za svoju dušu. Ili da postanemo svesni prošlih melodija grešaka i shvatimo koje note života treba prekomponovati kako bismo postali najlepša simfonija sebe samog.

Broj 12 u svetu numerologije igra ulogu moćnog dirigenta koji simbolizuje promene, ali ne bilo kakve - već one jasne, lagane i direktno ispričane. To je završetak jednog muzičkog ciklusa i otvaranje vrata nove partiture života u kojoj ćeš se suočiti sa izazovima i pronaći novu harmoniju za godinu koja dolazi.

Jedinica predstavlja uvod u novi koncert života sa notama liderstva, dok dvojka označava balans i harmoniju u kompoziciji života. Kada se ove melodije spoje, stvaraju moćnu simfoniju i snažnu vibraciju koja poziva na ostvarenje vlastitog melodioznog potencijala.

Ovaj niz takođe potiče na izgradnju boljih akorda i odnosa sa bliskim ljudima, na oprost i ponovno stvaranje starih prijateljstava u ljubavi. Inspiracija je da se povežeš sa sopstvenom melodijom, pročitaš muzičke kodove svoje duše i otkriješ koje note više ne doprinose tvojoj harmoniji. Energiju tih nota vredi otpustiti, dok je novu kosmičku snagu promena vredno prigrliti.

Danas je dan da započneš novu kompoziciju, nešto što već dugo sviraš u svom srcu. Sve što danas započne ima šanse da odjekuje kao veliki muzički uspeh.

12.12. pošalji Univerzumu notu ispunjenu samo pozitivnim melodijama.

U ovoj muzičkoj simfoniji dana, vežbaj optimizam, sanjaj i zapamti da se najlepše harmonije dešavaju kad ih najmanje očekujemo!

 Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.